Kongsberg Bilpleiesenter

PRISER

Våre priser

Fleksible prisplaner

Vi har rimelige priser for alle våre bilpleietjenester. Her får du kvalitet og vi bruker de beste produktene.
Alt som avtalt.

Hva vi tilbyr

Vi får deg alltid til å føle deg fornøyd

Vi benytter kun anerkjente, kjemiske produkter til dette, hvike det er avhenger av bilens tilstand og alder.  Vi lytter gjerne til dine ønsker, og kan gi råd og anbefaling av hva som egner seg best for din bil.

super vask

Ikke bruk store bilvass etter dine kernsker.

Interiør VAC

Innvendig renser vi alt som er viktig å holde rent.

Motorvask

Motorvask er viktig for å holde din bil i skikkelig stand

0 +

Biler vasket

0 %

Betrodde kunder

0 +

Opplært personale

Attest

Våre kunder sier

Audrey Stevenson
Audrey Stevenson

Markedsføringsmedarbeidere

Jeg ville bare takke Carwash for den unike kundeservicen. Jeg kjøpte tjenesten for bilen min, og det var en veldig hyggelig opplevelse totalt sett. Herrene jeg jobbet med var veldig profesjonelle, nøyaktige og hjelpsomme. Han sørget for at han svarte på alle spørsmålene mine og ga meg en nøyaktig faktura på alt han gjorde. Jeg kommer tilbake i fremtiden for tilleggstjenester! Takk skal du ha

Fred Rodriquez
Fred Rodriquez

Project Manager

De beste vaskehallene i verden er de som er trygge og komplette. Jeg måtte aldri returnere bilen min til vaskehallen fordi den var skitten. I mitt første møte skjønte jeg at disse menneskene er forskjellige. De var veldig forsiktige og presise i arbeidet med kjøretøyet mitt og sørget for at hver tomme av det ble renset og desinfisert før de dro hjem.

Laura Ferguson
Laura Ferguson

Designer

Jeg kan ikke si nok gode ting om bilvask. Jeg er en travel profesjonell og jeg har ikke tid til å holde bilen min ren! Denne tjenesten er flott. Prisen er svært rimelig, jeg mottar en ukentlig e-postpåminnelse, og vaskekvaliteten er eksepsjonell. Bilen min har aldri vært så ren!

Bennett Miller
Bennett Miller

Programmer

Bilvasken er fantastisk! Den etterlater ingen spor, så du trenger ikke å bekymre deg for flekker på bilen din. Bilvask er også det sikreste og mest miljøvennlige alternativet. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

Hvordan vi jobber

Vår arbeidsprosess

Vi benytter kun anerkjente, kjemiske produkter til dette, hvike det er avhenger av bilens tilstand og alder. Vi lytter gjerne til dine ønsker, og kan gi råd og anbefaling av hva som egner seg best for din bil.

01.

Velg din tjeneste

Bestilling og bekreft

02.

Online betaling

03.

Få fantastisk service

04.