Bilpleie tjenester

Vi utfører de fleste bilpleie tjenester du måtte ønske i sentrum av Kongsberg.  Dette omfatter bl.a.:

 

 • Utvendig bilvask.
  Trenger bilen din skikkelig utvendig rengjøring?  Etter slaps og søle samt salting av veiene på vinterstid er det en god investering å foreta en grundig vask & rengjøring av hele bilen.  Vi utfører grundig bilvask etter dine ønsker.  Kombiner dette gjerne med en grundig polering, se nedenfor.
 • Innvendig vask og rens.  
  Innvendig renser vi alt som er viktig å holde rent, f.eks. dashboard, vindusruter, innvendig kledning i (kunst)skinn eller plastmaterialer, seter, gulv inkl. gulvmatter, bagasjerom etc. etc.  Overlat dette til de profesjonelle en gang i blant.
 • Motorvask
  Motorvask er viktig for å holde din bil i skikkelig stand.  En grundig motorvask fjerner skitt og olje fra hele motoren, noe som er bra både for det mekaniske og elektriske systemet (kan bla. forhindre utladning av batteri, krypstrømmer og overledning).
 • Dekkskifte
  Lei av å selv skifte dekk 2 ganger i året?  Er denne jobben for tung for deg eller helsen din?  La oss bytte dekk raskt og effektivt for deg.  Vi vasker samtidig dekk og felger slik at disse er klar til bruk til neste gang det skal byttes dekk.

 • Lakkrens
  Etter hvert som bilen brukes, vil lakken bli mattere og mattere – spesielt pga. vær og føreforhold.  En skikkelig lakkrens en gang i blant opprettholder lakkens glans og bidrar til at lakken holder seg pen over lang tid.  Skal du selge bilen?  Da kan en skikkelig lakkrens få fram lakkens glans og således bidra til at du får en høyere pris.  La oss gjøre det for deg!

 • Polering
  Polering av lakken er viktig over hele bilens levetid.  Maskinpolering i forbindelse med maskinvask er langtfra godt nok.  La oss ta en grundig polering av bilen, i alle fall 1 gang i året, så holder du lakken pen, og den bevarer sin styrke og glans bedre.

 • Lakkforsegling
  Lakkforsegling er virkelig en god investering.  Forseglingen legger seg som en hinne utenpå lakken, noe som forhindrer skitt, asfalt og salt å gjøre skade på lakken.  Lakkforsegling reduserer behovet for senere polering, og bilen blir lettere å holde ren i lag tid fremover.  La oss lakkforsegle bilen så snart som mulig etter anskaffelse!

 • Bakterie- og luktfjerning
  Ettersom bilen blir eldre, og kanskje som følge av «søppel» fra både voksne og barn, kan dette forårsake både dårlig lukt fra bilens interiør.  Dette kan ofte skyldes bakterier som får feste i seter, på gulv osv.  Hvis du overlater bakterie- og luftfjerningen til oss, vil du få en bil som lukter «ny» og frisk, spesielt sammenlignet med hva det var på forhånd.

Vi benytter kun anerkjente, kjemiske produkter til dette, hvike det er avhenger av bilens tilstand og alder.  Vi lytter gjerne til dine ønsker, og kan gi råd og anbefaling av hva som egner seg best for din bil.


Bestill bilpleie time her
eller ring 400 60 361 / 400 53 248 

Kikk her for å  se gjeldene priser for bilvask, polering, lakkrens osv.